Cheepo.dk:
Følgende handelsbetingelser og vilkår er gældende for onlinehandel med virksomheden Cheepo.dk.

e-mailadresse: kontakt@cheepo.dk

§1 BESTILLINGER:
Der kan udelukkende handles vha. vores webshop. Alle priser er angivet inkl. moms

§2 SPROG:
Alle aftaler og handler gennemføres på Dansk.

§3 BETALING:
På vores webshop kan der betales med betalingskort og rabatkoder. Betaling kan ske med blandt andet: Visa, Mastercard, Maestro, Mobilepay, afdragsordning m.m.

Alle betalinger gennemførers i DKK.

OBS: Det vil aldrig kunne forekomme, at der bliver trukket flere penge fra dit kort, end du selv har godkendt. Vi trækker først betalingen, når varen afsendes.

§4 ALDERSGRÆNSE:
Handler kan kun indgås med personer over 18 år. Såfremt du ikke er fyldt 18 år, skal handler indgås med forældres samtykke.

§5 FORTRYDELSESRET:
SÅDAN BENYTTER DU DIG AF FORTRYDELSESRETTEN VED KØB AF VARER:

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail til kontakt@cheepo.dk eller ved at skrive til vores livechat-support. Du kan også benytte standard fortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb, medmindre andet er aftalt.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når den sendes retur:
Er varen forringet i værdi ved tilbageleveringen til net butikken, og skyldes det, at du har brugt den mere, end man kan og må i en fysisk butik, kan du forvente at skulle betale for værdiforringelsen. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Bemærk at parfumer, samt andre produkter der er folieret, ikke kan returneres, hvis denne folie er blevet brudt. Hvis en vare er plomberet må denne plombering heller ikke brydes, såfremt du ønsker at returnere varen.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Det betyder, at du må prøve varen, hvis dette ikke kræver at en emballage, eller film brydes. Eventuelle mærkater må ikke fjernes eller ødelægges fra varen.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Varer der returneres og som har tegn på slid, pletter eller skader, samt lugter af udefrakommende dufte, såsom parfumer eller røg vil anses for at være værdiforringet. Det er sælgeren, der i første omgang fastslår, om varen er forringet, og hvad varen kan sælges for til andre forbrugere, i den tilstand den har.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur til:

Cheepo.dk
Solnavej 69A
2860 Søborg
Danmark

OBS: Vedlæg venligst faktura

§6 REKLAMATIONSRET:
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varen sendes til:

Cheepo.dk
Solnavej 69A
2860 Søborg
Danmark

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til (Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

§7 DATA SIKKERHED:
Vi har hos Cheepo.dk, SSL kryptering. Det vil sige at alle dine data i forbindelse med køb, KUN kan ses af NETS. Selv os her hos Cheepo.dk har ikke mulighed for at tilgå dine oplysninger.

Hos Cheepo.dk er din sikkerhed vores højeste prioritet. De oplysninger du afgiver ved køb vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Oplysningerne vil kun kunne tilgås af NETS og ingen andre. Dine oplysninger bliver krypteret ved handel, derfor vil vi ikke kunne yde support på problemer, i forbindelse med betalinger. Disse oplysninger administreres af NETS og din egen bank, derfor henviser vi til disse.

Vores webshop anvender Cookies til at gemme din indkøbskurv, til næste gang du besøger vores butik.

§8 LEVERING:
Vi tilbyder dig gratis forsendelse på alle køb over 899 Kr. i Danmark, med GLS og Postnord. Vi sender ikke til Færøerne og Grønland, samt resten af Verden.

Vi benytter GLS og Postnord til alle forsendelser. Vi tilbyder pt. ikke levering til andre lande end Danmark. Under udsalg og kampagne perioder vil leveringstiden være ca. 3-5 hverdage. Vores normale leveringstid er 2-5 hverdage.

 

§10 PERSONDATAPOLITIK:
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Cheepo.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på https://cheepo.dk er Direktøren.

Dine oplysninger videregives eller sælges aldrig til tredjepart.

Som registreret hos Cheepo.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@cheepo.dk

Vi gemmer din IP-Adresse i forbindelse med køb for at undgå svindel. Alle svindel ordre vil blive politianmeldt!

FORBEHOLD:
Vi tager forbehold for udsolgte og udgående varer, prisændringer, tastefejl og forsinkelser fra leverandøren. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af de forpligtelser, som vi påtager os i henhold til betingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger udenfor vares kontrol.

KLAGEADGANG:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til ejer, hos Cheepo.dk på e-mail kontakt@cheepo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om, hvordan du klager til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk .

Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg

Handelsbetingelserne er senest opdateret 12-03-2019